Ønsker man adgang til bloggen, så send mig en mail studevej@yahoo.dk og jeg vil efterfølgende oprette jer…..
Vel hilset
Heidi
Ønsker man adgang til bloggen, så send mig en mail studevej@yahoo.dk og jeg vil efterfølgende oprette jer…..
Vel hilset
Heidi
Beviset for at vi er nordboere blev helt klart gennemtestet ved årets solhvervsfest.
Ved bålens varme var det muligt at opretholde en minimums kropstemperatur for overlevelse, men afvigelse herfra resulterede i stive næsebors-hår og krampeagtige kropsvibrationer.
Som taget ud af tv-reklamerne, drev “duggen” af ølflaskerne ved håndsberøring og hver tår resulterede i isninger i perlerækken.
Fingre og tæer fungerede ikke. En par hudposer med fastfrosne sten var det billede jeg fik i min ganske kreative tankegang. En tankegang der udviklede sig jo lysere det blev. Den minimale funktion i de yderste led og resterne heraf blev brugt til at holde på de iskolde flasker. Her måtte der prioriteres øl eller varme!
At ikke kunne mærke tyngden af ballernes vægt, var egentlig et lyspunkt. Spæklaget som normalt ville kræve jordforbindelse(tyngdekraften), var ikke eksisterende denne aften. Dette fik mig til at overveje, hvis baller ville jeg helst sætte tænderne i, nu da jeg havde overbevidst mig selv om, at dette ville ende i overlevelsestrategier, snuhed og ikke mindst viljen til livet. Filmen VI LEVER, dannede base for min tankegang….Om jeg var kommet derud hvor fornuften var stået af, var der ingen tvivl om, men var det dyret i mig eller øllen..hm…
Men trods kreativ tankegang, overlevelsesstrategier osv…Så var det en ganske fornøjelig aften/nat med god VARM mad, som jeg ikke ville være foruden..
Note til ølsmeden: Gavnø-øllet som jeg fandt bedst denne aften og havde fortalt hjemme var så pragtfuld, dalede helt klart dagen derpå..Da jeg opdagede at det ikke var isflager der var i…Jeg hader grumse-øl!!!(Det er øjnene der styrer min appetit og ikke mine smagsløg)
Vel hilset
Heidi Voigt
Hej alle!
Jeg (Ølsmeden) har igen i år øl med til alle der vil have et godt glas øl (eller mange).
Pr glas er det kr. 25,- eller drik ad-libitum for 120,-
Send gerne en mail for at melde dig på øl-ad-libitum-holdet 😉 (men det er ikke et krav, men rart for mig at vide på forhånd)
Med venlig hilsen
Kristian (Ølsmeden)
ja ja hvad man ikke har i hovedet, må man jo som bekendt have i benene.
jeg begik den brøler ikke at nævne hvad traktemanget består af.
Først har chris sikkert som vanligt hygget i langhuset ( læs slidt og slæbt med at tænder op m.m.)
Imedens er menuen blevet tilberedt, og denne vil være
Grubestegt steg ( læs ovnstegt), m. timian. Kødet vil være indpakket i salt dej, og hertil serveres grøntsager stegt gyldne, og derefter overhældt med mjød, som de så simre færdig i.
hertil spises godt brød, i to varianter.
alt dette skylles ned med riglig drikkevarer, og festen er i hus.
endnu en gang vel mødt Fie
Et par praktiske oplysninger omkring måltidet –
Under tvang måtte den frankiske kok rykke ud med , at det ikke som han først havde oplyst ville blive hele forrådet der skulle bruges, men , at han kunne klare menuen for ca 100,- lokal mønt, pr. pers.
Ligeledes må det på det inderligste tilrådes , at du medbringer bestik, trætallerken, krus, horn m.m. da det ellers vil være lidt varmt for fingrene at stå med maden i hænderne, og kollegaerne vil nok blive misfornøjede såfremt du kapre hele dunken fordi du ikke har drikke horn/krus med. Måske du har egen drikkelse med isåfald er det ok at drikke ad dunken.
Og for alle jeres mødres skyld skal det lige tilføjes, tag varm underbeklædning på.
Og til slut begynd allerede nu at øve dig på , at når du går ud af gavldøren så
OFRES der til højre, og BLOTES til venstre
vær hilset Fie
Vær hilset gode vikinge fæller
Netop hjemvendt fra det sene vintertogt til Frankernes rige, vil vi gerne dele en oplevelse med jer.
I en lille by nede hos frankerne, blev vi efter endt vellykket handel budt på mad
Den var så pragtfuld, at vi besluttede , at tage kokken med hjem.
Det mente Frankerne dog ikke, hvorfor vi blev nødt til at brænder byen ned for at få kokken med hjem.
Vi har nu talt vort forråd op og fundet , at vi mod et kontant vederlag kan stille med mad til vintersolhverv / blot. Den frankiske kok” brænder ” efter at vise sine færdigheder.
vær hilset Jerry – Rikke – Fie
S.U senest d. 17.12. kl. 12 på mobil – Rikke 40207236 , Fie 42246384
Det må være på tide at komme i gang med brygningen.
Jeg forestiller mig at vi laver et pår bryg til midvinter-mødet.
Det skal ikke være stærkt øl , men naturligvis velsmagende.
Jeg har malt , humle , pors , gær , gasgruekedel , store plast-kar
og en enkelt plastballon ledig. Vi får brug for nogle balloner , for
vi skal vel ikke nøjes med at brygge til midvinter-træffet ?
Vi skal vel også selv ha lidt øl ?
Jeg forestiller mig at vi skal prøve “all grain” metoden , men også
den nemme med maltekstrakt. Der skal føres journal over hvert
bryg , så en succes kan gentages.
Jeg vil prøve om vi kan komme til på Trelleborg lørdag d. 30 okt.kl 10.
Hvis det ikke kan lade sig gøre, må det blive her i Skælskør.
Tilmeld på nyborg@stofanet.dk eller 58545362
Der indkaldes til en ekstra ordinær generalforsamling, da vi i venneforeningen har behov for at justere lidt i vedtægterne. Mødet vil finde sted umiddelbart inden den ordinære generalforsamling/årsmødet på Trelleborg.
Datoen vil derfor også være d. 25. november, men fra kl. 18.30-19.00.
Dagsorden samt forslag til vedtægtsædring fremgår ved at trykke på ikonerne
(Det som står med rødt i vedtægterne er det som forslåes det ændres til. De nuværende vedtægter, ligger under fanen Bestyrelse på forsiden)
Vel hilset
Heidi Voigt