Et par praktiske oplysninger omkring måltidet –

Under tvang måtte den frankiske kok rykke ud med , at det ikke som han først havde oplyst ville blive hele forrådet der skulle bruges, men , at han kunne klare menuen for ca 100,- lokal mønt, pr. pers.

Ligeledes må det på det inderligste tilrådes , at du medbringer bestik, trætallerken, krus, horn m.m. da det ellers vil være lidt varmt for fingrene at stå med maden i hænderne, og kollegaerne vil nok blive misfornøjede såfremt du kapre hele dunken fordi du ikke har drikke horn/krus med. Måske du har egen drikkelse med isåfald er det ok at drikke ad dunken.

Og for alle jeres mødres skyld skal det lige tilføjes, tag varm underbeklædning på.

Og til slut begynd allerede nu at øve dig på , at når du går ud af gavldøren så

OFRES der til højre, og BLOTES til venstre

vær hilset Fie