Trelleborgs Venner inviterer til Intro kursus for nye vikinger lørdag d. 1. oktober kl. 10.00 – 16.00. Kurset henvender sig primært til nye vikinger i Trelleborgs venner. Tilmelding er nødvendig på zitouche@gmail.com senest mandag d. 26. september. medbring egen frokost.

Vær obs på, at der samme dag er evalueringsmøde med museet fra kl. 14.00 – 16.00

Du vil få en præsentation af venneforeningens forskellige arrangementer, laug, samarbejdet med museet, Museets arrangementer, Borgfolket, Venneforeningens hjemmeside, blog og lidt om lånedragter.
Derefter fortæller vi om vikingetiden og specifikt den tidsperiode, vi formidler på Trelleborg og tager en rundvisning på Trelleborg med præsentation af den gamle borg og projektet ”Den genskabte borg”. Du får også en præsentation af husene i Slagløse – Hvordan låner og bruger man husene?
og en præsentation af Multihuset alternativt pavillionerne. Vi slutter af med at gennemgå vikingens dragt og grej.