Kære Trelleborgs Venner!

Året 2020 vil nok gå over i historien som et hårdt og ubarmhjertigt år for de fleste af os. Restriktioner på restriktioner er blevet pålagt os i løbet af året og har gjort det svært at samles.

Det er også gået ud over vores vintersolhvervsfest som skulle have været afholdt i Langhuset på Trelleborg d. 19. december 2020. Det er desværre blevet aflyst pga. corona-restriktionerne. I skal dog ikke fortvivle – Vintersolhvervet bliver afholdt, dog under lidt andre forhold end sædvanligt.

Vi indbyder til vintersolhvervsfest – sammen, hver for sig lørdag d. 19. december fra kl. 16.00 – 24.00. Tag din fineste vikingedragt på, lav lækker vikinge-fest-mad og fyld kruset med din bedste øl eller mjød. Tag billeder, lav en video el. lign og post det i den begivenhed, der bliver oprettet i gruppen ”Trelleborgs Venner” på facebook. På den måde kan vi sammen fejre vintersolhvervet – hver for sig. Kl. 16-18 er forberedelsestid med velkomsttaler, båltænding, madlavning, lege, ceremonier mv. 18-20 er selve middagen centrum for begivenhederne og endelig 20-24 er der lagt op til sange, historier, taler osv. I skaber selv indholdet!

Vi håber meget, I vil tage idéen til jer og være med til at skabe en hyggelig aften trods alt. Og så må vi håbe på, at 2021 bliver et lyst og indbringende år, hvor vi igen alle vil kunne mødes på Trelleborg.

År og fred til alle!

Bestyrelsen, Trelleborgs Venner