På opfordring fra Turistforeningen i Slagelse har Trelleborgs Venner lovet at være til stede i bybilledet på nogle torvedage i sommerens løb. Vi vil dels lave forskelligt håndværk, krigere vil lave nogle events, og så deler vi ud af foldere om Vikingefestivalen og om Trelleborgs Venner.

Der bliver 4 gange, alle kl. 11.00 – 13.30:

Lørdag den 6. juli i Rosengade, hvor Morten vil være der som smed.

Lørdag den 13. juli og onsdag den 17. juli (begge under markedet) på Nytorv, hvor en flok krigere vil gøre byen usikker. Disse dage går der bus til og fra markedet, som deltagere bare hopper på.

Lørdag den 27. juli på Schweitzerpladsen, hvor Richard og Jytte vil lave forskelligt håndværk.

Vi har fået penge fra Turistforeningen dels til frokost til de deltagende, dels til forskelligt udstyr.

Dette er foreløbig en opfordring til interesserede til at være med lørdag den 6. juli. Lone og jeg skal nok sørge for mad til de deltagende, så ring til os på 56 31 34 13 og fortæl, at du kommer, så er der også mad til dig. Vi mødes bare i Rosengade (et sted, vi kan nok kende hinanden på tøjet) kl. 11.00.

MVH

Leif