Kære Trelleborgs Venner.

Det har været et stort ønske fra museets side, at vi – Trelleborgs Venner, de frivillige omkring Trelleborg – kom i stort tal på Trelleborg i Pinsen, for at det kan blive en stor aktivitetsweekend. Det vil vi gerne støtte op om og opfordrer hermed alle til at komme, gerne hele Pinsen. Træ- og Byggelauget har alligevel deres laugsdag den 18. maj og urtelauget skal videre med haven, men alle opfordres hermed til at komme. Lørdag den 18. efter lukketid vil vi samles om gryderne og senere hygge om et lejrbål. I må gerne forberede jer på at kunne fortælle en historie, synge for på en sang eller spille på fløjten eller jødeharpen, så vil vi prøve at arrangere det som et rigtig hyggeligt samvær. Hvis vejret er til det, så udenfor ved et bål, ellers i langhuset. Lone og jeg vil prøve at arrangere fællesspisning til en god pris, men medbring selv øl, mjød og saracenerbryg til eget forbrug mm. Af hensyn til fordeling i huse, bør I tilmelde jer til museet, så får vi derfra at vide, hvormange vi skal regne med. Vi håber at kunne være sammen med rigtig mange af jer den 18.-20. maj til fornøjeligt samvær.

Med vikingehilsen

Leif Bjørnskov

PS. Nogle har sikkert nået at se, at dette arrangement oprindeligt var planlagt til Kr. Himmelfart den 9. maj. Den dag bliver der store havedag, så kom endelig også den 9. maj, men det fælles Trelleborgs Venner arrangement er altså den 18. maj.