Kære Alle smiley

Jeg har modtaget følgende fra Vikingeborgen Trelleborg, har du muligheden for at komme, så meld dig smiley

Venlige hilsner Gitte

Vikingeborgen efterlyser:

Formidlende håndværk i Slagløse i forbindelse med

Trelleborg Vikingefestivalens 2012

Kære vikinger.
Vi nærmer os året store begivenhed, vikingefestivalen i uge 29.

I vores vikingelandsby Slagløse vil vi i år samle flere hold af frivillige vikinger til at formidle håndværk for publikum. I har sikkert læst eller hørt om det tidligere, men vi vil lige en sidste gang lave lidt reklame for projektet.

Som sagt efterlyser vi vikinger, som i et begrænset og fastsat tidsrum har lyst til og kan formidle et eller flere håndværk. (målet er max. 3 timer om dagen, hvor man er på med publikums aktiviteter).
Vi ønsker, at vikingehåndværket får endnu mere fokus i år, og at der kommer flere formidlende håndværkere ind i aktivitetsområdet. Slagløse skal i 2012 gerne være en blanding af prøv-selv aktiviteter for publikum og et sted, hvor de dagligt kan komme og se forskellige vikingehåndværk blive formidlet på faste tidspunkter.

Vi forestiller os de mest almindelige håndværk i vikingetiden og ønsker, at der f.eks. er arbejdende smede, som både formidler og lader børn og voksne selv prøve kræfter med smedens arbejde; Tekstilfolk, som arbejder i en lang proces med at fremstille ”fra får til kofte” o.s.v. Kort sagt, arbejder du med enten smedning, tekstilarbejde, pileflet eller keramik, og er du interesseret i at formidle håndværket sammen med andre vikinger, så tilmeld dig som formidler af håndværk i Slagløse.

Vi sørger for rammerne og tovholderne, samt at arbejdsopgaverne er defineret og struktureret. Du skal bare melde tilbage, at du ønsker at være med. Inden festivalen samler vi jeres tilmeldinger, og tager direkte kontakt til jer, som vil være med til at formidle håndværk i en ramme, hvor publikum kan prøve håndværket med egne hænder.

Pt. har vi nogle mindre hold klar, men kunne godt bruge mange flere folk, så arbejdet bliver sjovere for alle.

Alle som indgår i slagløse aktiviteterne får som tak morgenmad (som alle vikinger gør) men også aftensmad, som et madhold står for.

har man brug for overnatnings mulighed, så er husene i Slagløse, samt et telt sat til rådighed for de folk som formidler i vores teams i byen.

Er man interesseret, og endnu ikke har meldt klart ind, så kontakt os på thp@vestmuseum.dk

Hilsen formidlerne på Trelleborg