Goddag

Den 7. september kommende tid skal bestyrelsen mødes med Trelleborgs personale, for at planlægge de videre forløb. Der skal bl. tales om ønsker og forventninger til den kommende sæson og vennernes aktivitetskalender. Mødet er en vigtig del af bestyrelsesarbejdets videre planlægning.

Efterfølgene skal der afholdes et møde mellem bestyrelsen og laugsformændende…Indkaldelsen kommer på mail med en dagsorden. Datoen er endnu ikke fundet, men mødet lægges ikke på en onsdag. De forskellige laugsmedlemmer kan i den forbindelse komme med aktivitetsforslag til formændende, som kan tages med på mødet.

I september måned afholdes også det kommunale budgetseminar, hvoraf Projekt Ny Trelleborg endelige beskrivelse også indgår…Herefter skal den i diverse udvalg og endeligt i byrådet….men vi nærmer os snart en endelig afgørelse for Trelleborgs udformning….Det har taget sin tid….men aldrig har vi været så tæt på..!! På Slagelse Kommunes hjemmeside er det muligt at følge med i den videre udvikling.

Kommer Trelleborgene med på verdensarvlisten,,,,Tja

Rapporten, som Stine har været dybt involveret i, afsendes til UNESCO i begyndelsen af september måned også. Inden
februar 2012 skal alle eventuelle rettelser være på plads således
at ansøgningen kan afsendes til UNESCOs internationale komite. Der kan
tidligst forventes et svar i juni 2013.

Spændende måned!!

Vel hilset

Heidi