Hej alle sammen

Det har været en rigtigt hyggelig dag på Trelleborg i dag, vi fik en dejlig svampesuppe af samlede svampe på Trelleborg – det skulle alle sammen være champignon og nogle skælhatte så vi håber vi ikke bliver syge smiley

Tekstil og smedelauget har i dag hold møde ude på Trelleborg.
Tekstil lauget har tilmeldt sig Håndarbejdets dag på Broby Kongsgård, vi håber der er nogen der vil med. Det er den første November, på Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø.

Fyrkat har en fløjte mager der laver fløjter en gang imellem hos dem. Han er meget sød og snaksalig han hedder Aksel Striim, og han er på Fyrkat d. 20 – 21 Oktober. Thora ville ligge det sammen med et kursus hun skal på dagen efter i vejle, og håbede at der måske var andre der vil med. Hun vil kigge mest på tværfløjte måden men kan også godt lide andre fløjter. smiley

Næste års ideer, kan i hører om på årsmødet.

Vh Ulla og Thora