Hej
Næste laugsdag er jo lørdag den 7
jeg ville lige minde om at hvis man vil noget specielt, skal man lige mælde det til mor 🙂
Jeg skal arbejde både lørdag og søndag – og tænkte at jeg så ville overnatte i Hedebyhuset 🙂 Så det ville være hyggeligt hvis der var nogen der ville lave noget aftensmad sammen?? – det skal jo nok ikke være for sent om aftenen osv. da jeg jo skal arbejde dagen efter….
I må gerne snakke direkte til mig evt på mail: thoranyborg@yahoo.dk eller på sms

Ulla har fundet en butik i Holbæk som har noget smukt tyndt kamgarn – genialt til brikvævning, vævning og broderi – det er en kniple butik derfor har de også hør i tyndt kvalitet 🙂 butikken hedder: Kniplestuen i Holbæk, Labæk 5.
Man kan også få godt garn – der næsten er tyndt nok til brikvævning 😉 På kniplemessen i slagelse – man skal lige tjekke det man køber for hvilken fibre – men man kan finde noget smukt tyndt hør. Kniplemessen er d. 27-28 oktober, her er et link:
http://kniplemessen.dk/

Det er vist stofdillen i Skælskørs sidste stofudsalg d. 5-6-7 juli – der reklameres ikke med noget uld og hør….

Vi håber der er mange der bakker op om tekstil formidlingen i Slagløse under festivallen – aftal direkte med formidlerne. ‘

Venlig hilsen Ulla og Thora