Hej Alle :)Vi glæder os til at se jer d. 2 juni på Trelleborg.Igen: hvis der er en bestemt teknik, nogets historie osv. Ulla skal tage med – så husk lige at skriv til hende. Vi ved at der er det lille problem med tøj, så Mor har alle Begynder papirende med og vi har mange erfaringer med klipning, syning, stoffinding osv. Begyndere mødes bag palisaderne eller i cafeen, det kan evt. koordineres vha sms er??? Vejret tegner godt – skal vi evt. lave en “temadag” om hvordan man laver nemt og let sommer tøj – som ikke er for varm her til uge 29???Der vil også være plads til alt mulig andet 🙂 Husk at vikinger altid er velkommen til at overnatte, der er mulighed for at låne nøgler på museet, vi er med på en fælles middag lørdag aften, hvis der er nogle der er interesseret??Vi glæder os til at høre fra jer 🙂 Knus Ulla og Thora